JOHANNA DEBRECZENI

Johanna Debreczeni

 

on  vuoden 2004 Tangokuningatar

Hän on musiikin moniosaaja; laulaja, juontaja, kouluttaja ja hänet voi tilata myös etäkeikalle.

 

Johanna tunnetaan loistavana  tanssittajana ja onkin kiertänyt pian kaksi vuosikymmentä Suomen lavoja ja tanssipaikkoja sekä käynyt konsertoimassa mm. Saksassa ja Argentiinassa saakka.

Tanssimusiikin lisäksi Johannalta taipuvat rock-, pop-, jazz-, bile- ja hengellinen musiikki yhtälailla kuin joulukonsertitkin. Pitkän uran salaisuus Johannalla onkin juuri monipuolisuus.

 

Johanna Debreczeni on ollut mukana monissa erilaisissa show-projekteissa, joissa hänen upea esiintymistaitonsa on päässyt esille. Uran varrelle on mahtunut mm. laivojen musiikkishowt, pikkukoulurevyitä ja musikaaleja. Hänellä on ohjelmistossaan erilaisia ohjelmanumeroita konserteista pienempiin esityksiin ja kokoonpanoihin. Johanna on myös juontajana ammattilainen  yritystilaisuuksista messuihin ja ostoskeskuksiin.

 

Johanna Debreczenin rinnalla soittaa Amorio-orkesteri, jonka liiderinä toimii Mirka Dojan (koskettimet, laulu) ja Mirkan kanssa Johanna esiintyy usein myös duona.

 

Erilaiset ohjelmakokonaisuudet:

 

Johanna Debreczeni & Amorio

Johanna ja Amorio tarjoavat tanssijoille monipuolisen tanssi-illan ensitahdeista lähtien viimeiseen valssiin. 

Illan aikana kuullaan mm. valssia, tangoa, humppaa, foxia, cha cha chata, salsaa, rumbaa, hidasta valssia, jenkkaa, buggia yms.

 

Debreczeni & Dojan

Johanna Debreczeni (laulu) & Mirka Dojan (piano & laulu) tarjoilevat tilaisuuteen kuin tilaisuuten sopivaa musiikkia. Yritysjuhlat, syntymäpäivät, baari-illat, musiikkia jazzista poppiin ja kaikkea siltä väliltä.

 

Joulun kosketus -konsertti

Tunnelmallinem konsertti soveltuu sekä kirkkoihin että juhlasaleihin. Siinä kuullaan perinteisiä ja rakastetuimpia joululauluja. Mukaan mahtuu myös muutamia uudempia kauniita joululauluja. Duona tai koko bändillä.

 

TangoPrimo -konsertti

Tango Primo tarjoaa yleisölleen kappaleita musiikin eri genreistä sovitettuina hienoiksi fuusiotangoiksi. Mukana on perinteistä kotimaista tangoa, argentiinatangoa ja kokoonpano fuusioi tangoa vaikkapa Abban tai Michael Jacksonin musiikista. Debreczenin ja Kerosen äänien yhteensointuvuus yhdistettynä Jokisen virtuoosimaiseen ja improvisoivaan soittoon takaavat yleisölle nautittavan kokonaisuuden, vieden kuulijan tulisista rockklassikoista aina herkkiin argentiinalaishenkisiin tulkintoihin.

Tango Primo on esiintynyt Suomen lisäksi mm. Argentiinassa ja Bulgariassa. Tulossa on mm. kaksi Saksan kiertuetta ja esiintyminen Kanadassa.

Tango Primo:

• Johanna Debreczeni, laulu

• Jouni Keronen, laulu & kitara

• Samuli Jokinen, harmonikka

 

Johanna Debreczeni Party Company

Hyväntuulisista bilemusaa Erinistä Dingoon ja Adelesta Bon Joviin.

 
Esiintymisvalmennus

Johanna tekee laulajille ja esiintyjille esiintymisvalmennuksia, jotka räätälöidään toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Mitkä ovat tavoitteesi laulajana ja esiintyjänä? Tähtäätkö kenties laulukilpailuun vai haluatko vain kehittää omaa osaamistasi tulkitsijana ja saada varmuutta esiintymiseesi? 

Valmennus sopii tenavatähdistä seniorilaulajiin, aloittelijoista jo kokeneempiin laulajiin.

 

Myös livestriimit ja videotervehdykset

Kuvat: Ira Rönkkö