LASSI VILJANEN

Arvioitu toimitusaika: 1-2 päivää

Lassi Viljanen on hyväntuulinen, rempseä ja sanavalmis showmies.


Juonnot tai musiikki + juonnot, mukana DJ/ kokoillan setti.

 

Lassi Viljanen on nuorekas supliikki hullutteleva herrasmies joka tiedetään suomalaisen viihteen monitoimimiehenä. Lassin charmikas, rempseä ja rohkea tyylinsä erottaa hänet muista niin laulajana kuin juontajanakin.

 

Juontaja

Tapahtumasta riippumatta Lassin tyyli muovautuu tilanteeseen ja tapahtumaan sopivaksi. Lassilla on rempseä ja taianomainen kyky saada yleisö puolelleen ja tehdä tylsästäkin kiinnostavaa. Juontoja miehelle on kertynyt pienistä toritapahtumista aina suuriin massatapahtumiiin, festivaaleihin, konsertteihin, televisiolähetyksiin ja suoriin lähetyksiin ulkomaille asti. Lassi juontaa tapahtumat sujuvasti suomeksi sekä englanniksi. Lassille ominaista on, ettei mies käytä muistilappuja eikä suuria runkosuunnitteluja vaan luo tapahtuman yleensä fiiliksen mukaan. Toki käsikirjoitettuihin juontoihin sisällytetään tärkeimmät speksit joita kussakin tilaisuudessa halutaan tuoda esille.

 

Lassi tunnetaan myös erilaisten kauneuskilpailuiden juontajana.

*

Laulaja

Lassi esittää keikoilla oman tuotantonsa lisäksi Suomalaista iskelmää, poppia, rockia ja tanssimusiikkia. Artisti esiintyy eri kokoisilla kokoonpanoilla aina bändikeikasta akustiseen trubaduuri keikkaan. Pääasiassa Lassin esiintyminen tapahtuu artistin luottomiehen DJ MishkaPeatin kanssa.

 

Hienona lisämausteena Lassin keikalle saatavana myös tuliesitys tai ledvaloesitys kähden näyttävän taustatanssijan toimesta.

 

Lassin rohkea lavakäyttäytyminen ja karisma on omiaan esiintyvälle artistille. Lassi haluaa tuoda jokaiseen tapahtumaan ripauksen hulluttelua, tunteiden kirjoa, huumoria, aisteja sekä mieleenpainuvan kokemuksen kuulijalle ja katsojalle myös visuaalisesti. Lassi esiintyy pienissä yksityistapahtumissa sekä suurissa massatapahtumissa.

Yksityistilaisuuksiin räätälöidään tapahtuman luonteinen kokonaisuus lavatansseista rock konserttiin ja kaikkeen siltä väliltä. Esitettävien cover kappaleiden lista on lähes rajaton, toivebiiseille on aina tilaa!

 

Kuvat: Mainosstudio Sanna H.