Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjelmamyynti ja esiintyjäesittelyt kätevästi samassa paketissa

Tervetuloa Ohjelmamyynti.fi -sivustolle!

Tämä on ohjelmamyyntiä ja -bookkausta parhaimmillaan. Meillä on laajat valikoimat esiintyjiä koko Suomen alueelta. Sivuston tarkoitus on palvella erilaisia musiikki- tai muita taide-esityksiä tuottavia tahoja saamalla heidät ohjelmapalveluiden tarvitsijoiden tietoisuuteen sekä erilaisia ohjelmien tarvitsijoita/ tilaajia tuomalla esiintyjiä laajalla skaalalla tarjottavaksi.

Esiintyjätarjoukset toimitetaan tilaajille ja ohjelmantarvitsijoille räätälöidysti toiveiden mukaan.

UNIIKIT VIDEOTERVEHDYKSET!

Vietätkö sinä tai läheisesi syntymäpäiviä? Valmistujaisjuhlat
edessä? Hääpäivä tai haluatko muuten vaan ilahduttaa itseäsi tai
läheistäsi?

Nyt on mahdollisuus tilata uniikkeja videotervehdyksiä; huumoria, imitointia, musiikkia ja tottakai huomioiden juuri se tärkein ketä haluat ilahduttaa!

Osalla esiintyjistä myös mahdollisuus osallistua yritysten ja yhdistysten
etäneuvotteluihin piristämään asiapitoisia tilaisuuksia.

Uniikki videotervehdys on n. 2 - 5 min kestoinen tilauksen mukaan räätälöity video joka toimitetaan esim. Whatsapp -tiedostona tilaajan käyttöön.

KORONAN, COVID 19 pandemian vaikutus ohjelmamyynti- ja tapahtuma-alaan on osoittautunut huomattavan negatiiviseksi. Tällä hetkellä yli 500 hlön tapahtumien järjestäminen on kielletty heinäkuun loppuun asti ja mm. yli kymmenen henkilön kokoontumiset on kielletty 31.5.2020 asti.

Päivitys 25.5.2020

"Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti kokoontumisrajoituksia lievennetään 1.6. alkaen. Yleisötilaisuuksien henkilömäärärajoitus muuttuu nyt voimassa olevasta 10 henkilöstä enintään 50 henkilöön. Yleisötilaisuuksissa on noudatettava viranomaisten ohjeita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä.

Myös yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa saa järjestää, jos turvallisuus voidaan varmistaa asiakasmäärien rajaamisen, turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen avulla.

Kaikki yli 500 henkilön yleisötilaisuudet kielletään poikkeuksetta 31.7. saakka.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä opetus- ja kulttuurinimisteriön
valmistelemien ohjeiden pääperiaatteet ovat kaikissa tilaisuuksissa
samat: tilaisuuksiin ei saa tulla sairaana, hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä siivouksesta on huolehdittava ja muihin ihmisiin on pidettävä 1-2 metrin etäisyys.

Aluehallintovirastot tekevät varsinaiset yleiset päätökset tilaisuuksien kokoontumisrajoituksista ja niihin liittyvistä vaatimuksista alueellaan.

Ohjeiden yksityiskohtainen soveltaminen on aina järjestäjän vastuulla.
Tilaisuuksien ja toiminnan järjestäjät voivat laatia omia tilanne-,
toiminta- tai tapahtumakohtaisia tarkempia suosituksiaan, joissa on
otettava huomioon aluehallintoviraston päätökset."

Opetus- ja kulttuuriministeriöSosiaali- ja terveysministeriö

Haluamme kantaa oman kortemme kekoon ja tuntea vastuuta
asiakkaistamme. Tämän johdosta kaikki jo tämän vuoden kausimaksunsa maksaneet sekä mahdolliset uudet sivustolle esittelyyn ja myyntiin tulevat esiintyvät artistit, kokoonpanot ja taiteilijat saavat pysyä sivustolla vuoden 2021
loppuun asti samalla hinnalla.

Sivustolle liittyminen on siis 55€ (sis. yksi alue ja kategoria) + lisäalueet 10€/kpl vuoden 2021 loppuun asti. Hinnat pitävät sisällään alv 24%


Toivotaan että tilanne normalisoituu mahdollisimman pian ja ala saadaan uuteen nousuun. Tsemiä kaikille ja pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne!


T. Mimi / MiminTalli Oy - Ohjelmamyynti.fi -sivusto

Uudet!

Jouluohjelmistot

Jazz, viihde ja hengellinen:

Rock:

Esiintyjät

Onko sinulla bändi tai kuoro? Oletko tanssija tai stand up-koomikko? Lausutko runoja tai mahdollisesti omaat muita taitoja joita haluat tarjota tapahtumiin, ravintoloihin tai yrityksille, yhdistyksille ja yksityistilaisuuksiin? Haluatko esiintyä ja saada keikkoja mutta on vaikea saada omaa taitoa esille?

Tämä on vastaus - kiinteällä vuosimaksulla saat oman ohjelmistosi esille vuodeksi ja osallistut tarjouspyyntöihin asiakkaiden toiveiden mukaan! Tarjoushinta peruspaketille vain 55€/ vuosi sis. alv 24% (Normaalisti 75€).

Koronavirusepidemian johdosta olemme päättäneet lahjoittaa jokaiselle sivustolle liittyvälle ja jo liittyneelle esiintyjälle tai kokoonpanolle vuoden 2021 kaupan päälle!

Voit hoitaa oman työsi ja esiintymisien laskutuksen OHJELMAMYYNTI.fi -sivuston ja MiminTalli Oy:n välittämien keikkojen osalta helposti yhteistyökumppanimme Omapaja laskutuspalvelun kautta.

HUOM!

Sivustolle ei hyväksytä mitään rasistista, rikollista tai seksipalveluihin

liittyvää palvelua. Väärin perustein maksettuja rahoja ei palauteta!

Esiintyjät itse vastaavat tietojensa oikeellisuudesta, esityksen

laadusta sekä tarvittaessa lähetettävistä julisteista tai muusta mainosmateriaalista.

Tilaajat

Löydä sivustoltamme esiintyjät ja ohjelmistot koko Suomen alueelta. Jaottelut ovat alueittain ja kategorioittain.

Tämä on helppoa; laitat vain meille tietoa minkälaista ohjelmistoa toivot saavasi, koska ja millaisella hintahaitarilla niin selvitämme tarpeisiisi juuri oikeanlaiset esiintyjät, niiden saatavuuden ja pyrimme saamaan vastauksen kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti.

Ohjelmatoimisto laatii sopimukset ja palvelussa noudatetaan yleisiä ohjelmatoimitusehtoja.


Uutiset

Uniikit videotervehdykset! (28.04.2020)
MiminTalli Oy lanseeraa uuden palvelun "Uniikit videotervehdykset" sekä Ohjelmamyynti.fi -sivuston että www.mimintalli.com -sivuston kautta. Sekä yksityisillä että..

16.03.2020  KORONAN vaikutus ohjelmamyynti- ja tapahtuma-alaan
16.03.2020  Uusia esiintyjiä Ohjelmamyynti.fi sivustolle
14.01.2020  Uusia esiintyjiä